De charme van uw huis

De charme van uw huis herontdekken en tevens de levensduur van uw huis met jaren verlengen? Woningrenovatie is altijd het overwegen waard wanneer u niet meer tevreden bent over uw woning. Als u nadenkt over iets drastisch als een verhuizing, bedenk dan eerst eens waarom u niet meer tevreden bent met uw huidige woning.

Woningrenovatie: de grote klussen

Voor grotere klussen is het vaak verstandig om een klusjesman in te huren. Dan weet u zeker dat uw woningrenovatie vakkundig gebeurt en de waarde van uw woning behouden blijft, of zelfs verhoogt. De medewerkers van onze klusjesbedrijven werken vaak mee aan projecten rondom woningrenovatie.

Voorbeelden van woningrenovatie:

 • Badkamerrenovatie
 • Nieuwe keuken plaatsen
 • Plafonds verhogen of verlagen
 • Muren uitbreken voor meer leefruimte
 • Tussenwanden plaatsen
 • Traprenovatie
 • Isolatie van de woning
 • Zonnepanelen aansluiten
 • Stopcontacten verleggen
 • Waterleidingen omleggen
 • En nog veel meer

Vergelijk gratis

Of het nou gaat om woningrenovatie vanwege slijtage, ter verfraaiing van uw woning of als investering in comfort; woningrenovatie is er in alle soorten en maten. Van kleine aanpassingen tot ingrijpende verbouwingen; onze specialisten beschikken over de nodige expertise en materialen om van uw huis weer uw thuis te maken.

Voor elke klus kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer of het plaatsen van een stijlvolle schuifpui. Wilt u uw woning moderniseren, veranderen van stijl of juist aanpassen met behoud van de huidige stijl?

Klustip.nl denkt verder dan alleen praktisch. Wij durven van onszelf te zeggen: ‘’Wij hebben smaak.‘’

Klusjesmannen in uw regio

Benieuwd wat wij in uw regio kunnen betekenen?

Schilderen

Een pot verf is gauw gevonden, daar hoeft u echt niet veel geld aan kwijt te zijn. Toch is het schilderen van uw huis een leuke investering in zowel woonplezier als duurzaamheid van uw woning. Met kleuren kunt u uw huis laten spreken of juist een rustige basis creëren. Met verschillende kleuren kunt u verschillende doelen bereiken. Laat u inspireren door de psychologie achter de kleuren:

-Blauw: Blauw is een koele kleur en zorgt voor rust en openheid in uw woning. Om te voorkomen dat het optisch erg druk wordt is het verstandig om voor een subtiele blauwe kleur te kiezen, bijvoorbeeld pastel, marine- of babyblauw. Mocht u toch voor een iets fellere blauwtint gaan, houd de rest van uw inrichting dan rustig qua kleur. Kleuren die goed bij een blauwe wand passen zijn wit en groen.

-Groen: Groen is een populaire kleur op gebied van interieur. Het voordeel van groen is dat de kleur met al haar veelzijdigheid bij bijna alle interieurs past. Pastelgroen in een eigentijdse inrichting, grijsgroen in een klassiek of industrieel ingericht vertrek. Met groen kunt u alle kanten op.

-Wit: De meest gebruikte kleur op wanden en plafonds van huizen is wit. Een veilige kleur, die fris aandoet en in elke ruimte past. Ga eens voor een zeldzamere wit-tint, zoals romig wit of vergrijsd wit.

Bijkomend voordeel van witte wanden: u kunt lekker losgaan met de wildste woonaccessoires!

Ergernisvrij wonen

Het woongenot is simpelweg optimaal als alles werkt. Dat klinkt eenvoudig, en dat is het ook. Lekkende kranen, kapotte apparaten, piepende deuren, vochtplekken in de muur. Het zijn ogenschijnlijk kleine dingen, maar dit achterstallig onderhoud zal u telkens opnieuw gaan irriteren en werkt ook niet bevorderlijk mocht u uw huis willen verkopen. Repareer ze. Trek er eens een weekendje voor uit en ga lekker aan de slag. Geen tijd om dit zelf te doen? Schakel een van onze klusjesmannen in.

kozijnen

Vrijblijvende offertes woningrenovatie

Wilt u graag een klusbedrijf inschakelen voor advies of werkzaamheden rondom uw woningrenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. U krijgt gratis meerdere offertes van de beste klusbedrijven bij u in de buurt. Zo kunt u op uw gemak de beste klusser uitzoeken om van uw huis weer een comfortabel thuis te maken.