Je trap weer als nieuw!

Een opfrisbeurt voor je interieur

Soms willen we wel eens wat anders met ons interieur. Vaak ziet de trap er al jaren hetzelfde uit, en wordt het bewust of onbewust ‘vergeten’ bij het opknappen. We zien namelijk vaak op tegen het klussen en alle rommel die het met zich mee brengt. Breken in ons oude interieur kan namelijk een hoop problemen met zich meebrengen. Bent u ook toe aan iets nieuws, maar ziet u op tegen het klussen en de rommel? Laat uw trap dan renoveren! Dit kan gemakkelijk en mooi met een eikenhouten traprenovatie. En dat kan zonder de gevreesde rommel, want u hoeft niet te hakken en breken in uw huidige interieur.

Renovatie met hout

Eikenhout is de ideale oplossing om uw trap op te knappen. Het maakt niet uit of uw trap nu oud, nieuw, dicht of open is; er is een oplossing voor iedere houten trap. Van eikenhout kunnen namelijk overzettreden gemaakt worden die uw huidige trap als het ware een nieuw jasje geven. Eikenhout is niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam. Door eikenhout te gebruiken creëert u een warme en natuurlijke uitstraling die ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Meer informatie?

Bent u benieuwd geworden naar de specifieke voordelen van een traprenovatie, of wilt u een persoonlijk advies van een expert op het gebied van traprenovaties? Neem dan gerust eens contact op met ETR Traprenovatie en kijk wat de mogelijkheden zijn voor uw trap. Zij staan graag, geheel vrijblijvend, voor u klaar.