Voor ons routinewerk!

U kan er voor kiezen om uw elektra zelf aan te leggen, maar dit kan zeer gevaarlijk zijn, omdat er vaak onder hoogspanning wordt gewerkt. Daarnaast luisteren elektrische installaties vaak nogal nauw en er kunnen gemakkelijk dingen vernield worden. Echter, elke klus die te maken heeft met elektra en bekabeling is voor onze experts routinewerk.

Alles op het gebied van elektra

Ook voor alles op gebied van elektra hebben wij de beste experts van het land. Enkele voorbeelden van de diensten die wij op dit gebied leveren zijn:

  • Aanleg alarminstallatie
  • Aanleg van een ventilatiesysteem
  • Aanleg van ingebouwde radio of stereosystemen
  • Stopcontact verleggen
  • Binnenverlichting
  • Buitenverlichting
  • Verhelpen van technische storingen
  • Hulp bij stroomstoring
  • Rookdetectie installeren
  • Onderhoud aan de groepenkast

U kan er voor kiezen om uw elektra zelf aan te leggen, maar dit kan zeer gevaarlijk zijn, omdat er vaak onder hoogspanning wordt gewerkt. Daarnaast luisteren elektrische installaties vaak nogal nauw en er kunnen gemakkelijk dingen vernield worden. Echter, elke klus die te maken heeft met elektra en bekabeling is voor onze experts routinewerk. Zij beschikken stuk voor stuk over de juiste kennis, ervaring, gereedschappen en beschermende kleding.

Snel, professioneel en zonder omweg worden al uw problemen op het gebied van elektra voor u opgelost. Alles in uw huis wat met elektriciteit te maken heeft, is veilig in de handen van onze elektriciens. U kunt er dan ook vanuit gaan dat er geen losse eindjes (of kabeltjes) overblijven.

Tips om stroomstoring op te lossen

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een stroomstoring door verschillende factoren veroorzaakt kan worden. Zo kan het zijn dat er een probleem in het netwerk is. Dit is gemakkelijk te controleren. Hebben meerdere buren last van een‘stroomstoring? Dan is er waarschijnlijk een probleem in het netwerk van uw energieleverancier.

U kunt in zo’n geval zelf niets doen, u bent genoodzaakt te wachten tot de energieleverancier het probleem heeft opgelost. Is het zo dat u de enige in de straat bent waar het probleem zich voordoet, dan is de kans groot dat het aan uw eigen elektra ligt.

Stappenplan bij doorgeslagen stoppen

Stap 1: Wanneer er een stop is doorgeslagen, houdt dit in dat er te veel stroom door een groep apparaten is gegaan. Hoogstwaarschijnlijk is een van uw apparaten kapot. Ga uw elektrische apparaten langs om erachter te komen welk apparaat de doorgeslagen stop heeft veroorzaakt. Wellicht is het apparaat in aanraking gekomen met water? Of bent u het apparaat lange tijd vergeten uit te schakelen?

Stap 2: Als u erachter bent gekomen om welk apparaat het gaat, schakelt u deze uit. Vervolgens haalt u de stekker van het betreffende apparaat uit het stopcontact. Hierna moet de doorgeslagen stop vervangen worden of de automatische stop weer ingeschakeld worden. (Laat het kapotte apparaat repareren of vervang deze.)

Stap 3: Controleer vervolgens of de aardlekschakelaar of de groepsschakelaar ook uitgeschakeld is. Mocht dit het geval zijn, schakel deze dan weer in.

Onduidelijkheden

Is het u onduidelijk welk apparaat de boosdoener is? Voer dan de volgende stappen uit.

Stap 1: Schakel de gehele groep uit en met behulp van de groepsschakelaar in de meterkast.

Stap 2: Haal de stekkers van alle apparaten die op de betreffende groep zijn aangesloten uit het stopcontact.

Stap 3: Vervang de doorgeslagen stop of schakel de automatische stop weer in.
Contact bij storing

Is er storing in uw elektra, maar komt u er zelf niet uit? Dan kan het zijn dat het bijvoorbeeld aan de bekabeling of uw meterkast ligt. Een klusbedrijf bij u in de buurt komt zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te analyseren en verhelpen.

elektra

Contact opnemen voor elektra

Voor allerlei werkzaamheden op het gebied van elektra kunt u terecht bij een van onze klusbedrijven. Vertel ons wat uw wensen zijn of welke storing er is, en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met een urenindicatie.