Een hovenier via KlusUp

Kan jouw tuin voor of achter wel een opknapbeurt gebruiken? Als je op zoek bent naar een hovenier die jouw grote tuinklus aan kan, ben je bij Klusup aan het juiste adres. Voor kleine tuinklussen heeft Klusup tuinmannen in dienst, die jouw tuin mooi onderhouden. Vul op de website van Klusup jouw klus in, dan sturen wij de beste tuinman of hovenier naar je toe.

Als je een complete tuin make-over wenst, helpt Klusup je graag verder. Onze vakmensen kunnen zelfs een vijver of zwembad bij je aanleggen. De hoveniers van Klusup kunnen je helpen bij de volgende taken; tuin renovatie, tuin bestrating, bomen snoeien, gras of gazon aanleggen, erfscheiding plaatsen of de volledige tuin onderhouden. Onze hoveniers hebben door ervaring goede inzichten en kunnen goede tips geven over het inrichten van de tuin. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de plantsoorten en de hoeveelheid zon die zij nodig hebben.

Tuinman van KlusUp

Een tuinman van Klusup kan worden ingezet voor kleinere klusjes, zoals; onkruid wieden, grasmaaien, of het snoeien van heggen, struiken en kleine boompjes. Onze tuinmannen kunnen ook onderhoud uitvoeren aan jouw tuin. Soms wensen mensen dit meerdere keren per jaar, dat is natuurlijk geen probleem. Onze tuinman zorgt voor een nette tuin, die er het hele jaar door mooi bij ligt.

Mocht je geen inspiratie hebben voor het opknappen of renoveren van je tuin, dan denken onze hoveniers graag met je mee. Samen kunnen ze met jullie een mooi plan voor de tuin bedenken, zij gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent. Klusup heeft alle middelen in huis om de tuin naar wens te maken, van klein gereedschap tot aan grote machines.

Klusup kan ook ingezet worden voor grote, zakelijke klussen. Heb je een groot park of groenvoorziening, of gewoon veel grond? Onze hoveniers gaan graag voor u aan de slag. Geen voor- of achtertuin? Ook op balkons of daken kan een mooie tuin aangelegd worden. De vakmensen van Klusup hebben kennis van planten, gereedschap en grond, en zijn ideaal om in te zetten als u zelf geen zin of tijd hebt om in de tuin bezig te gaan.