Beton in je interieur

Hou jij van stoer, robuust en industrieel? Overweeg dan eens om een beetje beton toe te voegen aan je interieur: dat geeft een rauwe en ambachtelijke uitstraling, die toch ook warm en sfeervol is! Een prachtig materiaal dat toegepast kan worden in elke ruimte en past binnen elke stijl!

Beton legt de basis voor de rest

De betongrijze kleur brengt een bijzondere rust met zich mee. Combineer het met andere kleuren, de juiste meubels en woonaccessoires voor een prachtig resultaat. Metaal, canvas, hout, bamboe, glas: deze natuurlijke materialen staan prachtig bij een wand van Beton Ciré. Wil je graag een vloer én wand? Zorg er dan voor dat je de muur in een lichtere kleur maakt dan de vloer. Hierdoor voorkom je dat het een saai en geheel wordt. Betongrijs past overigens ook prachtig bij de kleuren wit, zwart, en groen.

Extra industrieel?

Vind jij een paar betonnen accenten in je interieur niet genoeg en zou je eigenlijk het liefst de fabriek tot je woning maken? Met beton als basis kun jij je interieur helemaal naar wens maken. Denk groots, combineer met metaal, oude industrielampen en retro accessoires. Beton is trouwens ook mooi in combinatie met moderne design producten.

Een uniek resultaat

Vind jij een betonnen muur net iets té industrieel? Denk dan eens na over een betonnen gietvloer. Hiermee creëer je een uniek en toch rustig resultaat. Met een gietvloer van Stonegietvloeren kan een betonachtige look gecreëerd worden, zonder dat deze koud en kil aanvoelt. Een gietvloer van polyurethaan is namelijk erg warm en zacht.